Kanduyi Children home's gærne gjeng - på kveldstid!

God kveld dere :)

Herregud, må bare fortelle litt om dagen idag. Vi har vært på Røde Kors, bare for å vise ansiktet vårt før vi drar tilbake til Norge. Og til vår store overraskelse, var det talent show/konkurranse for de unge der idag! Det er serriøst som å se Norske talenter audition der alle sammen er skikkelig dårlig - og faktisk hakket værre også. Har ikke ord. hehe. Ikke så mange talenter der i hvertfall. Uff kanskje slemt sagt, men det var jo ingen som sang - bare mimet på en måte som gjorde meg flau - kenyan style. hehe. Men gøy var det.

Vi hadde med kamera på barnehjemmet her igår, og under middagen og tiden etterpå blir det ganske mange morsomme bilder av denne gærne gjengen! På lørdager er det lykke i heimen, da er det nemlig Chapati til middag, istedet for Ugali! :)


NamGutta boyz!

KlumpenZadic :)
Haha, de ser jo faktisk gærne ut!


Vil ha med deg hjem, lille nydlingen!

Det er egentlig mange flere bilder fra denne kvelden, men nå er nettet så tregt igjen. Ååh, nå er det ikke lenge igjen til vi drar herfra, det blir trist! Gruer meg til å si hade på onsdagen!

Imorgen skal vi møte gatebarna igjen, for å si hade. Da tenkte vi også å kjøpe inn en fotball av de pengene som er satt inn på kontoen etter innsamlingen! Og resten av pengene skal brukes til en god middag med kjøtt til barna på barnehjemmet på onsdagen, noe som ikke er hverdagskost for disse barna. Onsdagen er også nasjonaldagen her i Kenya, så da blir det litt ekstra kos :)

Ha en fin kveld dere! Blogger så fort nettet blir brukbart igjen, har mange flotte bilder!

Koslig at dere har kommentert litt, så jeg skjønner at disse bildene og oppdateringen ikke er helt bortkastet og at noen leser om dette :)

 

Én kommentar

Hanne

10.12.2012 kl.17:27

Mange fine blide gutter :) Virker som det er et flertall av gutter. Funnet ut om det er noen spesiell grunn til det?

Skriv en ny kommentar

hits