Hjemmet til gatebarna.

Hei alle sammen :)

Jeg har ikke fått blogget de siste dagene, dette pga først var vi tomme for internett tid, og igår var nettet altfor tregt til å i det hele tatt få lasta opp noen bilder. Igår var vi sammen med gatebarna en times tid på kvelden. Vi har blitt kjent med en som heter Alvin av disse barna og hadde veldig lyst til å vise oss hvor de sov.
Så vi ble med de, ca 6 barna som var med, bortover gatene. Alle guttene strålte og viste oss frem. Jeg tror ikke det er så ofte noen "rikinger" går sammen med gatebarna! Og gøy var det. Man lærer jaggu mye av disse flotte guttene. Vi lærte blant annet en ny måte å plystre på, skikkelig høy lyd! :D


Bak oss på bildet her ser du de 2 rommene hvor det sov 15 gutter. Han i grønt er en som eier en cafe og som har latt guttene sove i bakgården! Utrolig flott! Han gir dem også mat innimellom, når det blir rester.

Her er det kun de minste som sover. Han minste er 6 år også er det Alvin som er en av de eldste og "ledern" av gjengen! Alvin er han i blå skjorte.

Dette er bakgården.

Inne i det ene rommet.

For noen kjekkaser!

Han viser stolt frem sengen sin :)

Det var utrolig spennende å se hvor de bodde. Vi satt der en stund og pratet sammen med de, og Alvin fortalte hele historien om familien hans og hvorfor han bor på gaten. Veldig sterkt å høre på. En kjempe flott og snill gutt! :D

 

Én kommentar

Silje

09.12.2012 kl.07:38

Så søte de er! Det må være gøy å kunne treffe dem!

Skriv en ny kommentar

hits