5 Desember i Kanduyi

Hei på dere :)

Nok en dag er snart ferdig her i Bungoma, og det er ikke mange dagene igjen av oppholdet vårt. Tidlig på torsdagen drar vi til Nairobi, fordi Chantelle og Kristian må fornye visumet sitt, også går flyet vårt hjem til Norge natt til søndag! Men vi nyter alle dagene sammen med barna fullt ut nå, og storkoser oss sammen med de! Vi har også begynt å forberede barna på at vi skal hjem snart, spesielt de eldre som skjønner hva det vil si blir litt triste. Det gjør vi også.
For noen flottinger!

Han har fått seg sko :) hehe - det må man ha når man snart begynner å gå!Litt kiling og leking på gresset må til

Dette er en flott gutt med special needs. Han går på boarding school, og har nesten vært borte hele tiden mens vi har vært her. Men nå har skolen tatt juleferie, så da storkoser vi oss! Når man plystrer høyt og skarp til denne gutten, ler han seg nesten skakk i hjel. Han er så herlig!

"Take a picha"

To serriøse gutter poser foran kamera!Nettopp våknet opp etter en lur!

Nå skal vi igjen straks bort på barnehjemmet, koselig! Får se om jeg kan få tatt noen bilder ikveld, men det er så dumt å ta bilder med blitz når strømmen har gått, for da ødelegger jeg hele sangstunden. Men hvis strømmen er her, skal jeg få tatt litt bilder :)

Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits