Endelig!

Hei alle sammen!

Nå hadde vi akkuratt litt brukbart nett, men i skrivende stund ble det tregt igjen, så det spørs om jeg får lastet opp flere bilder gitt, men jeg prøver virkelig! Jeg satt macen til å laste opp et bilde i stad mens vi var på barnehjemmet i 2 timer, og det var ennå ikke lastet opp på bloggen når jeg kom tilbake. trenger jeg si mer?

Her om dagen hadde jeg med en kofferten med ting og klær som mamma hadde pakket til barna på barnehjemmet. Og de ble glade! Det er dette jeg gjerne vil legge ut bilder av, for det er så morsomt å se hvor glade de blir for disse gamle lekene jeg og brødrene miine brukte når vi var små.


Go Klumpen Dennis, i den gamle buksa og genseren til lillebroren min, samt hans gamle leke.

Jeg må desverre skuffe dere.. igjen... Nå er nettet ubrukelig og jeg får ikke lastet opp flere bilder! har prøvd nå en time. Men satser på at det er greit igjen imorgen, hvis det ikke blir for mye regnvær i natt. God natt alle dere :)

 

Én kommentar

Thea Kristine

29.11.2012 kl.20:14

Åh, det der virker som en opplevelse for livet :-) Må være helt fantastisk å se hvor glade de blir av så "lite", det er sier jo en del om hvordan liv dem har.

Kos deg videre, Maiken :) Gleder meg til å se flere bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits