Tyrkia.

Hei dere flotte lesere :)

Nå sitter jeg på flyplassen å venter på neste fly til Nairobi. Det går nå om ca en time, så jeg får vel komme meg mot gaten snart, tilfelle den er heeelt på andre enden! Jeg håper jeg får  en tre-seter for meg selv på dette flyet. Det hadde jeg på hasteturen til Norge, og det  var utrolig deilig å bare kunne ligge å sove hele turen.

Jeg og mamma pakket en koffert med klær og forskjellige leker til barna på barnehjemmet, og jeg gleder meg til å gi det til dem. Mange små lekebilder til de 3 små Moses'ne og de andre 5 små barna + en del klær og tepper :) Snille Mamsen♥ Jeg tar med kamra på barnehjemmet den dagen jeg tar med alle tingene, så da får dere se hvor glade de blir!

Jeg fremme i Nairobi ca kl halv 2 på natten Norsk tid, og da blir jeg hentet på flyplassen for så å kjøre rett til Bungoma. Forhåpentligvis unngår vi da regnværet, så da blir ikke kjøreturen fullt så lang. Den er vel på ca 7-8 timer. grøss.

Denne gangen har jeg også med meg macen til Kenya. Sist gang hadde jeg bare med ipaden, så nå blir det kanskje litt bedre blogging også. Blir ikke like bra når man bare bruker app.


Nå må jeg løpe til gaten. Håper på en fin flytur :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits