Innsamling av penger til barnehjemmet.

Som jeg har postet her på bloggen før, har vi holdt på med en innsamling av penger til barnehjemmet. Idag har vi pratet litt med Violet som er lederen her om hva som "trengs" å gjøre noe med. Og det er veldig mye i våres øyne men... Det første hun sa var doen eventuelt bygge en ny do. De har bare 2 doer på 42 barn! Slik ser den ut:

Dette er en av de to doene. Den er ikke akkuratt fin, syns dere? Disse herlig ungene kunne virkelig trengt en do til, og kanskje litt "oppussing" av disse.

Vi snakket også om å ordne litt med dusjen. Den har vi ennå ikke fått sett på, men har en følelse av at det ikke er så mye å se på egentlig.

Porten inn til barnehjemmet vil vi også ordne, for den har falt helt fra hverandre...

De 3 største guttene spørte oss idag om vi ikke ville være så snille å fikse basketkurven deres, for der har ringen falt ned.

Dette koster ca 700 shillings så det er jo ingenting! Og da får de store gutta noe å gjøre også!

MEN for at vi skal få ordnet dette og hjulpet de med disse tingene trenger vi fortsatt DIN hjelp!
Det er ikke mye det er snakk om fra hver og en av dere, men det betyr så UBESKRIVELIG mye for de barna her! Jeg må også bare si tusen takk til de som har bidratt, vi har fått inn ca 2000 kroner, men fortsett å spre ordet! Det går til en veldig god sak og en herlig gjeng med barn fra 3mnd til 20 år! Husk, dette er hjemmet deres! :)
Kontonummer: 2291 18 34476
TUSEN TAKK!

Hvem kan vel si nei til disse? :)

Én kommentar

Ann-Christin

18.09.2012 kl.10:18

Vi sender penger, og skal spre ordet:)

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

hits