De siste dagene her på Hawaii!

God kveld til dere der hjemme :)
De siste dagene her på Hawaii har vært deilige. Vi har brukt endel dager på stranda som dere kanskje har skjønt, men også nede i Downtown for å ordne en del ting til at skolen starter på tirsdagen! Gleder meg faktisk til skolen :)
Forrige dagen var jeg og Linn på en times tid med massasje 


Her ligger vi å koser oss på stranda. Noe som er fantastisk deilig egentlig, iforhold til hvordan været er hjemme i Norge! Men det er et ganske merkelig vær her i Waikiki! Hver morgen så våkner vi til tett overskyet himmel og kraftig vind rundt hotellet. Men nede på stranda så er det knall blå himmel og vind stille. Alt løser seg opp før det rekker å komme til stranda. DEILIG! 

Vår nye venn på kvelden. 


Kunstutstilling faktisk

Stranda med rosa parasoller! 

Igår hadde vi egentlig tenkt til å leie scooter for å se oss litt rundt om på øya. Men vi var litt sent ute så alle var utleid. Så  vi prøver nok igjen på søndagen. Ikveld skal vi prøve ut utelivet er i byen, med en bar til bar runde. 

Når det gjelder jakten å leilighet, sliter vi faktisk litt! Det er utrolig vanskelig å finne. Men vi ringer som aldri før, og satser på et positivt svar snart! :D

Men nå får jeg fortsette leilighetsjakten, og skype litt videre her (<3) 
God natt der hjemme :) 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits